Awans w VES. Dominika Borawska obejmuje stanowisko dyrektora ds. produkcji eventowych.

Dominika Borawska od 1. stycznia objęła w spółce VES nowo powstałe stanowisko – dyrektora ds. produkcji eventowych. Do nowych zadań Dominiki należeć będzie m.in. nadzorowanie całego procesu produkcji eventów powierzonych spółce tak aby zmaksymalizować jego efektywność oraz zoptymalizować współpracę między działami koordynacji i handlu.

2018-01-12 08:48:38
Autor:

Ponadto do zadań Dominiki Borawskiej należeć będzie współpraca i wspieranie działań wizerunkowych spółki, jak również współtworzenie jej długofalowej strategii rozwoju. Niezmiennie w ramach swoich kompetencji Dominika odpowiadać będzie za prowadzenie projektów eventowych oraz współpracę z kluczowymi Klientami spółki. Dominika z firmą VES związana jest od 2015 roku.  Spędzony w spółce czas to dla Dominiki jednocześnie czas wzmożonej nauki, poznawania technologii i jej technicznych aspektów ale także jej  kreatywnego wykorzystania, dzięki czemu dziś jest partnerem w tworzeniu nowatorskich i niepowtarzalnych koncepcji eventowych. „To właśnie doświadczenie ostatnich lat sprawiło, że dziś Dominika, w pełni przygotowana, staje przed nowym wyzwaniem, jakim jest nadzorowanie procesu produkcji eventowych, wpływanie na rozwój i edukację project managerów, usprawnienie komunikacji pomiędzy działami w spółce oraz współtworzenie platformy livecreation (www.livecreation.pl) mającej na celu zwiększenie świadomości w kreatywnym wykorzystaniu dostępnych technologii  ” – mówi Iwona Czarnata, dyrektor Zarządzająca VES Dominika, tylko w minionym roku odpowiadała za realizację ponad 150 eventów wśród których znalazły się m.in.: “Impreza roku 2017” – The World Games 2017,  trasa koncertowa Męskie Granie 2017, Gala PGE Ekstraliga, Orlen WarsawMarathonu, Gala Outsourcing Stars jak również dbała o oprawę multimedialną wydarzeń komercyjnych dla takich marek jak: Apart, L'Oreal czy też  Xbox.

ZNAJDŹ NAS: